Spring naar content

INDUSTRY

Brussels co-production forum

De vijfde editie van het Brussels Co-Production Forum vindt plaats tijdens het Brussels International Film Festival (03.09>13.09.2020).

Het Co-Production Forum heeft als doel samenwerkingen tussen Belgische en Europese producenten te bevorderen. Het Co-production Forum zal doorgaan op maandag 7 en dinsdag 8 september 2020.

Dit jaar wordt het Co-Production Forum georganiseerd in twee secties:

  • De eerste sectie focust op buitenlandse producers op zoek naar een bijkomende Belgische financiering voor een feature film project.
  • Het doel van de tweede sectie is het promoten van samenwerkingen tussen producenten van Wallonië-Brussel Federatie en producenten van Vlaanderen.

 

In onderstaand document vindt u de call for projects en selectiecriteria voor projecten in elke sectie.

De producenten van geselecteerde projecten krijgen de kans om:

  • Hun project te pitchen voor Belgische en Europese producenten
  • Een groot aantal professionals persoonlijk te ontmoeten
  • Contacten te leggen om publieke en private financiering te vinden in geval van een coproductieovereenkomst

 

Aangezien het Co-Production Forum in het Engelsdoorgaat, is een goed niveau vereist om deelname aan het Forum deel te nemen.

Projecten moeten uiterlijk op 31 juli 2020 (voor de Europese sectie) en op 3 augustus 2020 (voor de Belgische sectie) ingediend worden per e-mail naar forum@briff.be als 1 enkel PDF-bestand met het onderstaande (ingevulde) inschrijvingsformulier en de aanvullende bijlagen. Onvolledige aanvragen of niet-subsidiabele aanvragen komen niet in aanmerking.

Gelieve de condities voor het indienen van een project aandachtig door te lezen alvorens uw aanvraag in te dienen.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN DE COPRODUCTIE VAN EEN PROJECT?

U kunt zich inschrijven om de producenten van de geselecteerde projecten te ontmoeten. Hier vindt u het in te vullen inschrijvingsformulier.

Een overzicht van de projecten wordt u toegestuurd zodra de selectie bekend is. Producenten die niet geïnteresseerd zijn in de projecten kunnen zich op dat moment alsnog uitschrijven van het Forum.

Contact: Margaux Bertier /+32 2 248 08 72 / forum@briff.be

_SBA4274
_SBA4303
_SBA4021

INDUSTRY DAY

Het Brussels International Film Festival organiseert een Industry Day, in samenwerking met screen.brussels, Amplo et Mediarte : een dag van ontmoetingen en debatten met het oog op het creëren van een doeltreffend en doelgericht netwerk tussen Belgische professionals.

Meer info binnenkort

Scroll naar boven